Maskerano: Želim da ostanem!

Izvor: B92, 01.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskerano: "Želim da ostanem!"



Fudbaler Liverpula Havijer Maskerano rekao je vlasnicima engleskog kluba da odluče da li žele da ga zadrže, preneo je 'Eurosport'. Maskerano je 2007. godine stigao u Liverpul na pozajmicu iz Vest Hema, koja ističe ovog leta. Rukovodstvo tima sa Enfilda još nije odlučilo da li će da otkupi ugovor argentinskog fudbalera, vredan 17 miliona funti.

"Kako vreme odmiče, biće mi teže da ostanem u klubu, jer moram da uradim nešto za svoju budućnost. Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je i želim da ostanem ovde, ali to ne zavisi od mene. Uradio sam sve da ostanem, ali vlasnici moraju da odluče da li žele da me kupe ili ne", rekao je Maskerano.

Maskerano, za koga mediji špekulišu da je Barselona zainteresovana za njega, istakao je da mu se sviđa u Liverpulu i da ima veliku želju da ostane u tom klubu.

"Moram da se zahvalim svima u klubu, zato što se osećam kao da sam kod kuće. Teško mi je, jer sam otišao iz Vest Hema, gde mi nije bilo dobro, a onda sam došao u Liverpul, gde sam zaista srećan. Želim da ostanem ovde", dodao je 23-godišnji igrač Liverpula.

Maskerano, koji je u svojoj karijeri bio član River Plate i Korintijansa, zabeležio je 35 nastupa za reprezentaciju Argentine i postigao dva gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.