Mamić ošamario navijača!

Izvor: RTS, 15.Mar.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić ošamario navijača!

Ne, nije Zdravko Mamić u pitanju, već njegov mlađi brat Zoran, trener Dinama. Trojica navijača su vređela Mamića, a kada je ovom "prekipelo", ošamario je navijača koji je psovao njegovu porodicu.

Trener zagrebačkog Dinama, Zoran Mamić, ošamario je navijača tog kluba koji ga je vređao tokom poslednjeg treninga ekipe, prenose hrvatski mediji.

"Žao mi je što ga jače nisam udario. Žao mi je što je uopše došlo do ovakve situacije, ali opet bih ponovio to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što sam uradio. Bila su trojica, a jedan od njih uneo mi se u lice. rekao mi je: "j... ti mater narkomansku", i tada sam ga ošamario. Kada mi neko spominje majku u takvom konteksu dobiće ono što zaslužuje. Opet bih isto postupio po cenu batina", rekao je Zoran Mamić, prenosi "24sata.hr".

Trener Dinama je dobio podršku od brata, prvog čoveka Dinama, Zdravka, koji mu je poručio da bi i on tako postupio.

"Neprijatno je kad sa tribina viču i vređaju, ali to nije toliki problem kao kad ti to neko u lice kaže. Bio je to neki klinac, ali nije bitno. Da je bio i sveti Petar, udario bih ga. Nisam se hteo suzdržati. Neprihvatljivo je da neko govori onakve stvari kakve mi je taj dečko govorio. Obezbeđenje? Ne razmišljam o nikakvoj zaštiti za sebe, niti za igrače tokom treninga", poručio je Mamić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.