MURINJO PODNEO OSTAVKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 11:21

MURINJO PODNEO OSTAVKU!

Saopštio svoju odluku UEFA odboru...

Slavni portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo napustiće Fudbalski odbor UEFA.

Naime, portugalski trener je pismom obavestio Zvonimira Bobana, a odluku je doneo nakon što ga je UEFA kaznila sa četiri meča suspenzije zbog uvreda izrečenih sudiji Entoniju Tejloru posle finala Lige Evrope.

- Dragi gospodine Boban, hvala vam na pozivu da postanem član Fudbalskog odbora UEFA. Sa žaljenjem moram da vas obavestum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ovoga trenutka podnosim ostavku. Više nisu na snazi uslovi u koje sam čvrsto verovao kada sam se odboru pridružio i osećam obavezu da donesem ovakvu odluku. Najlepše vas molim da moju odluku prenesete predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu - poručio je Murinjo u pismu o svojoj ostavci.

Osnivanje Fudbalskog odbora bila je ideja upravo Zvonimira Bobana i sudije Roberta Rosetija, a želja je bila da se okupe bivši i aktivni igrači i treneri koji će svojim idejama pomoči napretku fudbala.

Posle poraza Rome od Sevilje u finalu Lige Evrope, Murinjo je na parkingu čekao sudiju Tejlora i uputio mu niz uvreda i psovki, a potom ga je UEFA sankcionisala sa četiri meča van klupe svog tima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.