MSL: Partizan pobedio u Čačku

Izvor: B92, 01.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSL: Partizan pobedio u Čačku



Fudbeleri beogradskog Partizana savladali su u utakmici 22. kola Meridijan Superlige Borac sa 1:0. Jedini gol pred oko 3.500 gledalaca postigao je Nebojša Marinković u 56. minutu.

Marinković je izveo slobodan udarac, 'skraćeni korner' sa leve strane, lopta je pogodila jednog od domaćih fudbalera i prevarila golmana.

Partizan je imao više prilika za postizanje gola, ali ih nisu iskoristili Lazetić, Marinković i Jovetić.

Najbolju priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za domaći tim propustio je Markovski.

Partizan je nastupio u sastavu Asprogenis – Rukavina, Bajić, Mihajlov, Lomić – Smiljanić, Maletić (od 60. Lazić), Gulan, Nebojša Marinković – Jovetić (od 71. Rnić), Lazetić (od 84. Odita).

"Znali smo da je Borac čvrsta ekipa i da neće biti lako, oni su se dobro organizovali i prepustili nam inicijativu čekajući priliku iz kontranapada. Uspeli smo da postignemo gol i, što je najvažnije, osvojimo tri boda," rekao je posle utakmice Miroslav Đukić.

Teren u Čačku bio je loš, ali Đukić je još jednom rekao da je "teren isti za sve".

"Ne možemo da vučemo valjak sa sobom i ravnamo teren. Kako nama, tako i njima, teren je uvek isti za sve."

Partizan će u sledećem kolu, prvom u drugoj fazi Meridijan Superlige, igrati sa petoplasiranim Hajdukom iz Kule.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.