MEČ LOPTA

Izvor: Kurir, 14.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEČ LOPTA

Fudbaleri Partizana danas (17.00) protiv OFK Beograda u 31. kolu MSL lige vode možda i odlučujuću bitku za šampionsku titulu. Crno-beli bi trijumfom na Karaburmi stigli do važnih bodova, jer je do kraja prvenstva ostalo još dva kola, dok “romantičari” vode grčevitu borbu za opstanak. Trener Partizana Slaviša Jokanović ističe da njegovu ekipu interesuje samo pobeda, jer njihov cilj je osvajanje duple krune.

- Vrlo je jasno šta nas interesuje na Karaburmi. OFK Beograd je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podigao svoju formu, ali i dalje ima probleme i pokušava da obezbedi opstanak. Partizan ima svoje ciljeve, kvalitet, u dobroj je formi i verujem da ćemo ostvariti ono što svi želimo, a to je pobeda. Biće to, sigurno, sve samo ne laka utakmica, kako za nas tako i za njih. Ciljevi nam se kose u potpunosti, ali nas zanimaju samo tri boda - rekao je Jokanović.

Trener Partizana kazao je da je tradicija na strani kluba iz Humske i da će se na Karaburmi osećati kao da igraju na svom stadionu, zbog velikog broja “grobara” na tribinama.

- Znam da je tradicija na našoj strani. Kao igrač sam na Karaburmi samo pobeđivao, verujem da ću i kao trener tamo imati uspeha. Nas, ipak, ne interesuje tradicija već isključivo utakmica, i samo o njoj razmišljamo. Uveren sam u veliku podršku naših navijača i siguran sam da ćemo se na Karaburmi, iako smo oficijelno gosti, osećati kao kod svoje kuće - završio je Jokanović.

Vezista OFK Beograda Miloš Bosančić izjavio je da će mu biti žao ako njegov tim onemogući Partizanu da osvoji šampionsku titulu.

- Pobeda ili remi protiv Partizana možda neće biti dovoljni za naš opstanak, moraćemo da se borimo za bodove i protiv Crvene zvezde. Verovatno ćemo se zameriti nekome, ali nismo u situaciji da razmišljamo o komšijskim odnosima. Biću tužan ako onemogućimo Partizan da osvoji titulu, ali i veoma srećan ako mu dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde pomognemo da za drži prvo mesto - kazao je Bosančić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.