Luka, Luka, Azar!

Izvor: Mondo, 06.Jun.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka, Luka, Azar!

Luka Jović će imati fantastičnog asistenta pored sebe od naredne sezone u Real Madridu! Minimalna zarada Čelsija od transfera - 100 miliona evra.

Belgijanac Eden Azar se posle osvojene Lige Evrope sa Čelsijem oprostio od londonskog kluba rečima: "Mislim da je ovo oproštaj".

Posle sedam godina u Čelsiju, 351 odigrane utakmice, 108 golova i 91 asistencije, Eden Azar je odlučio da zagrize veći zalogaj, a taj zalogaj se zove Real Madrid.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Skaj sports" je danas objavio saznanja da je postignut "načelan dogovor" Reala i Čelsija o transferu Azara, koji bi od naredne sezone trebalo da nosi dres "kraljevskog kluba", a Madriđani će ga platiti (minimum) 88 miliona funti (99 miliona evra).

Međutim, prema istom izvoru, to nije sve što će Čelsi dobiti za 28-godišnjeg Belgijanca, već i dodatnih 44 miliona funti  bonusa(gotovo 50 miliona evra), pa bi tako ukupan transfer trebalo da iznosi 147 miliona evra!

Ovaj bonus bi Čelsi mogao da zaradi u zavisnosti od toga koliko Azar bude igrao, koliko golova bude dao za novi klub i koliko trofeja bude osvojio ili bude doprineo njihovom osvajanju, prenose engleski mediji.

U svakom slučaju, Čelsi će dobro zaraditi na ovom igraču, koji je učestvovao u osvajanju dve titule šampiona Engleske, FA kupu i dva trofeja u Ligi Evrope.

Azar bi trebalo da bude treće pojačanje Real Madrida posle završene sezone, posle defanzivca Edera Militaa iz Porta (50 miliona evra) i srpskog napadača Luke Jovića(65 miliona evra).

Stvari koje moraš da uradiš ako te pozove Real Madrid

Posle očajne sezone, Real Madrid je krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju tima u nameri da vrati poljuljani ugled i pozicije ne samo u španskom, već i evropskom fudbalu.

Real sprema nove Galaktikose - trošiće više nego 2009!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.