Lovre Bašić ostaje u Zadru

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovre Bašić ostaje u Zadru

Hrvatski košarkaš Lovre Bašić i naredne sezone nosiće dres Zadra pošto je danas s tim hrvatskim klubom produžio ugovor.

Kako se navodi u saopštenju kluba, saradnja je dogovorena na dve godine, a zvanično je formalizovana tokom današnjeg dana.

"Radujem se ostanku u Zadru. To je moj klub i jedva čekam početak nove sezone. Motivisan sam i nastojaću da ova sezona bude moja", rekao je Bašić.

Trener Zadra Aramis Naglić rekao je da mu je drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je sa Bašićem dogovoren nastavak saradnje i da bi on uz Jakova Vladovića trebalo da popuni poziciju organizatora igre.

"Nadam se da će u novu sezonu ući motivisan. Ovo mu je možda i poslednja prilika da krene da igra na visokom nivou kakav njegov talent zaslužuje. Nadam se da će ovu priliku ozbiljno shvatiti, a stručni štab i ja bićemo mu maksimalno na raspolaganju", rekao je trener Zadra Aramis Naglić.

Pripreme Zadra za novu sezonu počeće u ponedeljak, 14. avgusta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.