Lep gest, Zvezda pomaže Slavickasu!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lep gest, Zvezda pomaže Slavickasu!

Momak koji je zadobio tešku povredu u meču sa Crvenom zvezdom briga je i srpskog kluba.

Detalj sa meča Crvene zvezde i Suduve kada je Marko Gobeljić povredio Vaidasa Slavickasa ostaće uvek u sećanju fudbalera iz Litvanije.

Slavickas je ostao na lečenju u Beogradu, operisan je nakon dvostrukog preloma potkolenice, a u poseti ovom fudbaleru su već bili Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Marko Gobeljić koji je načinio taj neoprezan start.

Ruski mediji su preneli informaciju i da se Crvena zvezda obavezala da će preuzeti na sebe sve troškove puta i privatnog aviona koji će prevesti Slavickasa u Litvaniju.

Etički gest srpskog kluba, svaka čast!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda plaća put povređenom igraču Suduve

Izvor: B92, 20.Jul.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda preuzeo je na sebe troškove puta i privatnog aviona kojim će igrač Suduve Vaidas Slavickas biti vraćen u Litvaniju...Slavickas se nije vratio sa ekipom u Marijampolj zbog ozbiljne povrede, zadobijene u revanšu protiv Zvezde u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.