LIGA EVROPE: Raspucani Srbi, Basta POCRVENEO (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Raspucani Srbi, Basta POCRVENEO (VIDEO+FOTO)

Veoma zanimljive utakmice.

Ajntraht je predvođen Srbima u Frankfurtu lako pobedio Lacio koji je meč okončao sa devetoricom, PAOK je uz gol Aleksandra Prijovića slavio u Borisovu, dok je Čelsi tek u drugom poluvremenu slomio otpor Videotona trenera Marka Nikolića.

Aleksandar Prijovic!@SerbianFooty pic.twitter.com/FCdLPOMxv7

— ibo (@1bogr) 04. октобар 2018.

Meč u Frankfurtu opravdao je očekivanja. Ajntraht je savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lacio, a drugi gol domaćina kreirali su Srbi (pogledajte OVDE). U startnoj postavi Ajntrahta bila su sva tri reprezentativca Srbije - Filip Kostić, Mijat Gaćinović i Luka Jović. Poslednjepomenuti je postigao spektakularan gol za 3:1 (pogledajte OVDE). Za Lacio je od starta igrao Sergej Milinković-Savić., ali je izašao u 63. minutu, kad je Lacio već ostao sa devetoricom. U nadoknadi poluvremena van igre je morao Dušan Basta (pogledajte OVDE). Bivši reprezentativac Srbije je dobio drugu javnu opomenu, zbog čega je morao prevremeno na tuširanje.  Riza Durmisi neće po dobru pamtiti gostovanje u Frankfurtu u Ligi Evrope. Meč je obeležila i teška povreda Rize Durmisija. Danski reprezentativac albanskog porekla doživeo je jezivi prelom ruke već u 18. minutu duela sa Ajntrahtom. Nezgodno je pao posle duela sa Danijem Da Kostom, pa je u ranoj fazi meča morao ustupiti svoje mesto Senadu Luliću.

PAOK je kao gost ubedljivo savladao BATE, a prvi gol na meču postigao je Aleksandar Prijović. napadač Orlova je novim golom samo potvrdio sjajnu formu, a Leo Žaba, asistent Srbinu, je sa dva gola pobedu gostiju učinio ubedljivom.

Čelsi je tek u drugom poluvremenu slomio otpor Videotona. Golom Morate u 70. minut meča Plavci su savladali ekipu Marka Nikolića koja je pružila odličan otpor londonskom timu. Ekipa za koju igra Nemanja Radonjić - Marsej, remizirala je protiv Apolona na Kipru 2:2. Iako su vodili sa 2:0 tokom celog meča, elipa sa Velodroma je na kraju ipak posustala i ispustila trijumf. Nemanja Radonjić je odigrao svih 90 minuta za svoj tim.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.