L1: Rems šokirao PSŽ

Izvor: B92, 02.Mar.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L1: Rems šokirao PSŽ

Fudbaleri Remsa napravili su veliko iznenađenje minimalnom pobedom na ekipom Pariz Sen Žermena u prvom subotnjem meču 27. kola francuske Lige 1.

Rems je tako stigao do trijmfa posle tri kola i uspeo malo da se odlepi od zone ispadanja. Domaći su uspeli da stignu do tri važna boda sa ogračem manje.

Ančeloti je na teren izveo najjači sastav, ali ni to nije bilo dovoljno da se osvoje bodovi u Remsu. Nije im pomoglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni isključenje Glombara u 60. minutu. Gol odluke postigao je Kričovijak u 64, minutu.

U petak je Monpelje na otvaranju kola bio bolji od Rena sa 2:0.

Parovi 27. kola - subota 20h:

Sent Etjen - Nica

Lorijen - Valensijen

Sošo - Nansi

Bastia - Ažaksio

Tuluz - Evijan

Nedelja:

Brest - Lion

Marsej - Troa

Lil - Bordo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ ni sa Bekamom i igračem više nije izbegao poraz, Sent Etjen u vrhu

Izvor: Blic, 02.Mar.2013

Fudbaleri Pari Sen Žermena zaustavljeni su u pohodu na titulu porazom u Remsu (1:0), dok se Sent Etjen probio u vrh tabele savladavši kod kuće Nicu sa 4:0, u utakmicama 27. kola prvenstva Francuske...Parižani su neočekivano poklekli u Šampanji, gde je njihov udarni tandem Ibrahimović-Laveci bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.