Kristijano Ronaldo i Raul gledali Novaka! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo i Raul gledali Novaka! (FOTO)

Legendarni fudbaler Raul i aktuelni as Reala Kristijano Ronaldo   bili su u gledalištu su na meču Novak Đoković - Rafael Nadal.

Nole je imao privilegiju do sada da ga gledaju brojni asovi fudbala, poput Roberta Levandovskog, čuvenog Zube Ronalda, Zlatana Ibrahimovića koji je nosio i njegov kačket, a sada je i Kristijano rešio da isprati meč.

Naravno, imaće on i Raul simpatije i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Rafaela Nadala, koji se deklariše kao veliki navijač Reala. Prošle godine, na jednom meču, zajedno su kraljevski klub pratili Rafa i Nole.

Cristiano Ronaldo taking in Djokovic/Nadal pic.twitter.com/mf90hZ4VrT

— Michael Gallo (@Galloots) May 13, 2017

Ronaldo and Figo watching Rafa!!! pic.twitter.com/DBC5htT3kt

— Alex (@AleRafaAlex) May 13, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

IZNENADNI GOSTI: Legende fudbala gledaju Đokovića

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2017

U polufinalu mastersa u Madridu sastali su se Rafael Nadal i Novak Đoković.. . Njihov jubilarni 50. susret iz publike prate napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo i nekadašnji fudbaler Reala i španske reprezentacije Raul Gonzales.. Legende Reala su iskoristile priliku da isprate finalni meč mastersa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.