Kraj i u Grčkoj!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 15:52

Kraj i u Grčkoj!

Otkazana još jedna liga.

Košarka je stala zbog pandemije koronavirusa, a iz dana u dan se nova takmičenja otkazuju.

Ukrajinci su prvi povukli nogu i proglasili Dnjepar za šampiona, nakon toga su sezone otkazane i u Litvaniji, Belgiji, Hrvatskoj, Sloveniji, a otkazana je i VTB lige, kao i mnoge druge.

"Eurohoops" prenosi da je sada otkazana i grčka liga u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarci.

Ova odluka je doneta na sastanku Asosijacije klubova i Sindikada profesionalnih igrača, koji je obavljen u vidu konferencijskog poziva.

Prethodno je nastavak bio zakazan za 31. mart, taj datum je prošao i postalo je jasno da uslova nema za povratak košarke, pa je doneta odluka da se sezona okonča.

Još uvek nije doneta odluka o tome da li će biti proglašen šampion i hoće li timovi ispasti iz lige, Panatinaikos je na čelu tabele nakon 20 odigranih mečeva sa skorom 18-2, PAOK sa 5-15 i Aris sa 6-14 su u zoni ispadanja.

Potrebno je da se postigne dogovor i oko plata, prvi predlog je bio da se igračima smanje primanja na 80%, ali izgleda da će biti smanjena na 70%, čeka se zvanična potvrda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Grčkoj dogovoren prekid sezone, ali PAO još nije prvak

Izvor: RTS, 02.Apr.2020

Košarkaško prvenstvo Grčke neće biti nastavljeno zbog pandemije koronavirusa, odlučeno je danas na sastanku predstavnika igrača i klubova. . To je epilog konferncijskog onlajn sastanka Asocijacije klubova i Unije profesionalnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.