Kid: Nije kraj

Izvor: B92, 23.Maj.2022, 12:15

Kid: Nije kraj

Džejson Kid, trener Dalas Maveriksa, oglasio se posle poraza u trećem meču finala Zapadne konferencije.

Košarkaši Dalas Maveriksa po treći put zaredom su poraženi od Golden Stejt Voriorsa u finalu Zapada.

Džejson Kid, trener Maveriksa, rekao je da je fokusiran na to da igrači pokupe što više mogu od budućih članova Kuće slavnih Stefa Karija, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina.

"Ovo je tek početak dugačkog putovanja. Znam da su nas mnogi videli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao šampione pre nego što smo i počeli da igramo... Ovo je šala, naravno. Mnoge stvari koje se dešavaju su mnogo veće od nas samih, a i sve što smo postigli je veliki uspeh za Maverikse kao franšizu. Niko nije očekivao da igramo finale Zapada, trebalo je da budemo na odmoru. Super je što prolazimo kroz sve ovo, igramo protiv dinastije kakvi su Voriorsi. Imaju tri igrača koji su budući članovi Kuće slavnih i ovo je za nas sjajna lekcija. Nije kraj, početak je", rekao je Džejson Kid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.