Kecojević ide u Rusiju

Izvor: B92, 27.Jan.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecojević ide u Rusiju

Fudbaler OFK Beograda Ivan Kecojević nalazi se blizu prelaska u "Krila Sovjetov" pošto je dobro odigrao pripremne utakmice za ovaj tim na kIpru.

" Zadovoljio sam ukuse stručnog štaba tima iz Samare, a trener Aleksandar Tarhanov mi je čak i u telefonskom razgovoru po povratku u Srbiju rekao da će sve učiniti da se transfer realizuje", podvlači Kecojević u izjavi za "Žurnal".

Doskorašnji mladi reprezentativac Crne Gore i sa tri gola najbolji strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Romantičara u jesenjem delu sezone, u superlativu govori o iskustvu sa „rajskog ostrva”:

– „Starosedeoci” u Krilima, Nenad Đorđević i Branimir Petrović, odlično su me prihvatili i bili od velike pomoći. Na treninzima je sniman svaki moj potez, a zadovoljan sam i kako sam odigrao utakmice sa Mordovijom i Kamazom. Na terenu sam proveo po 90 minuta.

Krila Sovjetov završavaju deo priprema na Kiprum a fudbaleri će se ponovo okupiti 3. februara na novoj fazi priprema u Antaliji. Kecojeviću u svakom slučaju ne „gine” put u tursko letovalište, s obzirom da će se Romantičari u Malu Aziju uputiti dva dana ranije od Rusa.

Svakog časa očekujemo faks iz Rusije i verujemo da će se transfer ostvariti na zadovoljstvo sve tri strane – kaže predsednik OFK Beograda Momčilo Minić.

Ukoliko Kecojević napusti Staru Karaburmu, plavo–beli će morati da angažuju štopera. Sa kapitenom Šaranovim i drugovima izvesno vreme treniraju Stevan Marković (Grbalj) i Marko Milić (Bežanija), ali je prvi „pik” trenera Dejana Đurđevića komandant odbrane BSK–a iz Borče Dragan Žarković.

Preliminarni razgovori su obavljeni, klubovi sa iste opštine su pronašli zajednički jezik, ali ostaje da se vidi da li su Žarkovićevi uslovi po volji uprave OFK Beograda. Naredni dani odgonetnuće dileme"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.