Kecmanović lako do četvrtfinala Santijaga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2022, 10:28

Kecmanović lako do četvrtfinala Santijaga

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira serije 250 u čilenaskom gradu Santijagu. Dvadesetdvogodišnji igrač je za nešto više od sat vremena savladao Brazilca Mateusa Pursinelija de Almeidu, rezultatom 6:2, 6:0.

Kecmanović, trenutno 63. teniser na ATP listi, iskoristio je pet od devet brejk lopti, dok njegov rival nijednom nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došao u situaciju da mu oduzme servis.

Mladi Srbin je duel u Santijagu počeo sa dva vezana brejka za 4:0 i već tada je bilo jasno da 264. igrač sveta nema nikakve šanse.

Kecmanovića u borbi za plasman u polufinale očekuje duel sa domaćom nadom Alehandrom Tabilom, koji je eliminisao prvog nosioca i sunarodnika Kristijana Garina.

U preostalim četvrtfinalnim mečevima sastaju se Martines – Hanfman, Baes – Monteiro i Bagnis – Ramos.

Turnir u Santijagu igra se za nagradni fond od 475.960 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kecmanović u četvrtfinalu Santjaga

Izvor: Danas, 25.Feb.2022

Miomir Kecmanović se plasirao u četvrtfinale turnira u Santjagu. Srpski teniser je bez većih problema pobedio Brazilca Mateusa Pursinelija de Almeidu 6:2, 6:0.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.