Juventus zainteresovan za Matića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus zainteresovan za Matića

Uprava fudbalskog kluba Juventus namerava da dovede na leto nekolicinu igrača koji nisu u prvom planu Čelsija, među kojima je i srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Kako je danas preneo italijanski Tutosport, Juventus želi da dovede Oskara, Vilijana, Edena Azara i Matića.

Selektor reprezentacije Italije Antonio Konte gotovo sigurno će na leto preuzeti Čelsi i namerava da napravi velike promene u ekipi.

Kako se navodi, Konte bi mogao da se zahvali pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igračima Čelsija koji imaju nešto veća primanja, a Juventus računa na dobre odnose s londonskim klubom i lakše pregovore prilikom transfera.

Juventus i Čelsi su u dobrim odnosima otkako su postigli dogovor o pozajmici fudbalera engleske ekipe Huana Kvadrada u Juventus prošlog leta.

Čelsi ove sezone ne ostvaruje očekivane rezultate. Ekipa neće odbraniti šampionsku titulu pošto zauzima 10. mesto na tabeli Premijer lige, a takmičenje u Ligi šampiona završila je u osmini finala. Čelsi je u decembru otpustio najuspešnijeg trenera u klupskoj istoriji Žozea Murinja, a ekipu će do kraja sezone voditi Gus Hidink.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Juventus želi da kupi Matića

Izvor: B92, 25.Mar.2016

Uprava Juventusa namerava da dovede na leto nekolicinu igrača koji nisu u prvom planu Čelsija, među kojima je i srpski reprezentativac Nemanja Matić...Kako prenosi italijanski “Tutosport”, Juventus želi da dovede Oskara, Vilijana, Edena Azara i Matića...Selektor reprezentacije Italije Antonio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.