Ispao najgori tim u Engleskoj!

Izvor: Mondo, 04.Apr.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispao najgori tim u Engleskoj!

Ovim momcima stvarno ništa nije polazilo "za nogom" ove sezone...

Foto: MN Press

Da li ste čuli za klub Nju Mils?

I mi nismo, dok BBC nije objavio vest da je i zvanično ispao iz lige "najgori engleski klub". Ne iz Premijer lige, već iz Severne Premijer lige, Divizija jedan, Sever!

U pitanju je osmi rang takmičenja u Engleskoj, ali imaće gde da nastave, mada ako nešto ne promene tokom leta, pitanje je koliko će se i tamo zadržati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Nju Mils je u dosadašnjih 35 utakmica ove sezone 33 puta poražen, a samo dva puta je uspeo da odigra nerešeno, tako da je sedam kola pre kraja na nedostižnih 26 bodova daleko od bezbedne zone.

Gol-razlika ovog tima iznosi "-115"! Samo 21 postignut, uz čak 136 primljenih golova. Poslednji poraz iznosio je čak 0:9.

Thankfully it's full time. 0-9 to Spennymoor

— New Mills AFC (@newmillsafc) April 2, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.