Incidenti u Kuli?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidenti u Kuli?

Ravničarski derbi između Hajduka i Vojvodine nije završen miroljubivim notama, ogorčeni suđenjem glavnog sudije, Kuljani su nakon meča navodno izazvali nemile scene ispred službenih klupskih prostorija.

Naime, po priči očevidaca (igrača i članova stručnog štaba FK Vojvodine), nekolicina korpulentnih lica fizički je nasrnulo na sekretara novosadskog kluba Aleksandra Vlaškalića i zadalo mu više udaraca.

Kako saopštavaju ljudi iz Vojvodine, skandal i tuču >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izazvao niko drugi do predsednik FK Hajduk Zoran Osmajić, za koga novosađani tvrde da je brutalno pretukao sekretara Vlaškalića.

Naime, neposredno po završetku utakmice, prilikom ulaska u službene prostorije, Osmajić je navodno udario sekretara Vojvodine u lice, a potom su na Vlaškalića nagrnuli nepoznati napadači (kako očevici događaja kažu, izvesna „braća Luburić“) i nastavili da tuku sekretara Vojvodine.

Incident su prekinuli pripadnici policije koji su napadače na Vlaškalića, zajedno sa predsednikom Hajduka odveli u prostorije MUP-a.

Vlaškalić se danas oseča dobro ali ima vidljive povrede na glavi, kažu u Vojvodini.

Šef struke Hajduka Tomislav Sivić na konferenciji za medije nije direktno govorio o suđenju ali je bilo jasno šta je želeo da poruči svojom izjavom.

"Čestitam mojim igračima na igri i Vojvodini na pobedi. Suđenje neću i ne mogu da komentarišem. Za Hajduk ću se boriti na terenu, a ne izvan njega", rekao je Sivić.

Nakon poraza od Vojvodine Hajduk se nalazi na 12. poziciji sa 24 osvojena boda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.