Ibrahimović ostaje u PSŽ

Izvor: Akter, 13.Avg.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović ostaje u PSŽ

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je danas da je zadovoljan i da nema nameru da napusti taj francuski klub

Ibrahimovića, kome ugovor sa PSŽ-om ističe 2016. godine, mediji su ovog leta povezivali sa brojnim klubovima, a kao moguće destinacije pominju se Milan, ali i odlazak u američku MLS ligu.

"Srećan sam ovde, srećam sam tu gde sam. Imam još godinu dana ugovor sa PSŽ-om. Igram sa velikim fudbalerima, klub raste i ima velike ambicije. Spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sam da uradim sve da klub bude najbolji i da uživam. Ja sam igrač PSŽ-a", rekao je Ibrahimović za sajt "Bličer Riport".

Šampion Francuske je prošle sezone takmičenje u Ligi šampiona završio u četvrtfinalu, a kapiten Švedske veruje da PSŽ ove godine može bolje.

"Po meni, u Ligi šampiona mali detalji prave razliku. Uz malo sreće, verovatno možemo i do titule. Imamo tim koji može do kraja, ali neće biti lako", naveo je Ibrahimović.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ibrahimović: I dalje sam igrač PSŽ-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2015

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je danas da je zadovoljan i da nema nameru da napusti taj francuski klub...Ibrahimovića, kome ugovor sa PSŽ-om ističe 2016. godine, mediji su ovog leta povezivali sa brojnim klubovima, a kao moguće destinacije pominju se Milan, ali i odlazak u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.