Humels se vraća u Dortmund

Izvor: B92, 19.Jun.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humels se vraća u Dortmund

Fudbaler Bajerna iz Minhena Mats Humels ponovo će postati član Bajernovog velikog rivala Borusije iz Dortmunda.

Tridesetogodišnji defanzivac je iz Dortmunda prešao u Bajern 2016. godine i taj transfer je tada podigao dosta prašine.

Tokom tog perioda u bavarskom timu, Humels je tri puta bio državni šampion, uključujući i duplu krunu osvojenu 2019. godine.

Kada je bio član Dortmunda, Humels je sa "Milionerima" osvojio dve šampionske titule, kao i kup >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2012. godine. Kako su čelnici Bajerna objavili, njihov tim je sa dortmundskom Borusijom dogovorio sve detalje transfera, ali su se isto tako dogovorili da detalje još uvek neće puštati u javnost.

Dortmund je imao veliku priliku da postane šampion Nemačke protekle sezone, ali ih je Bajern Minhen pretekao na tabeli i ponovo osvojio Bundesligu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.