Holandija ostaje u Formuli 1

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 13:48

Holandija ostaje u Formuli 1

Trka za Veliku nagradu Holandije ostaće u kalendaru Formule 1 još dve sezone, odnosno do 2025. godine, saopštili su organizatori šampionata.

Nakon povratka u kalendar 2021, posle 36 godina odsustva, "novim sporazumom je predvidjeno dodavanje sezona 2024. i 2025. prvobitnom trogodišnjem ugovoru", navela je Formula 1.

Trka na stazi Zandvort brzo je postala, kako se navodi, jedna od najomiljenijih u kalendaru zahvaljujući sjajnoj atmosferi koju su napravili holandski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijači tokom trka 2021. i 2022. godine – na kojima je pobedio domaći heroj i aktuelni svetski šampion Maks Ferstapen.

Formula 1 je istakla i da su sve ulaznice za narednu trku, koja je na programu 27. avgusta 2023, već rasprodate, kao i da će domaća publika tada imati priliku da navija za još jednog Holandjanina – Nika de Vrija koji će voziti za Alfa Tauri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.