Hemofarm lako sa Slogom

Izvor: B92, 12.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm lako sa Slogom



Košarkaši Hemofarma savladali su u Vršcu Slogu rezultatom 94:79 (31:23, 22:21, 24:20, 17:15), u osmom kolu Sinalko naše superlige Vrščani su ostvarili sedmu pobedu u prvenstvu, Sloga i dalje ima samo jedan trijumf. Hemofarm je tokom praktično celog meča kontrolisao meč, a svih 12 igrača je ne samo igralo, nego i davalo poene tokom meča. Od šest igrača koja su ubacila dvocifren broj poena najefikasniji je bio Miljan Rakić sa 15 poena, iako nije igrao u drugom poluvremenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Slogi najefikasniji su bili Ivan Gemaljević sa 19 i Zoran Milović sa 18 poena.

Jedini pad za domaći tim dogodio se posle vezanih tehničkih grešaka Nešoviću i Borisovu u drugoj četvrtini, kada je serijom 9-0 kraljevački tim poveo 43:41. Hemofarm se vratio do poluvremena serijom 12-1.

Jedini ozbiljan problem za "narandžaste" predstavlja povreda Predraga Šuputa, koji je u 12. minutu povredio skočni zglob prlikom doskoka.

Trener Hemofarma Miroslav Nikolić rekao je posle utakmice da je njegova ekipa opravdala ulogu favorita, iako Sloga ima solidnu ekipu.

"Želja mi je bila da razigram sve igrače kako bih odmorio Šuputa, Topića, a eto desilo se da se baš Šuput povredi. Bićemo oslabljeni pred bitne utakmice sa FMP-om i Crvenom zvezdom, ali ne odustajemo od visokih ambicija", rekao je Nikolić.

Trener Sloge Miloš Pejić čestitao je Hemofarmu na pobedi.

"Mi smo ekipa koja nema šampionske ambicije poput Hemofarma. Zadovoljan sam igrom svoje ekipe, nismo se obrukali večeras, a pobede ćemo tražiti u duelima sa ekipama našeg ranga", rekao je Pejić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.