Hari opet radi

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari opet radi

Rednap (70) je bio bez kluba još otkako je 2015. godine napustio Kvins Park Rendžers.

Foto: Ben Hoskins/Guliver/Getty Images

Hari opet radi!

Ljudi iz kompanije "Trillion Trophy Asia" stacionirane u Hong Kongu, vlasnici Birmingema, brzo su reagovali posle ekspresnog rastanka sa Đanfrankom Zolom.

Za novog menadžera u finišu sezone u Čempionšipu izabrali su iskusnog Harija Rednapa.

Zola je juče podneo ostavku posle poraza od 0:2 od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bartona i samo četiri meseca u engleskom drugoligašu. On je ekipu vodio u 24 utakmice i ostvario samo dve pobede.  Tri kola pre kraja sezone Birmingem je 20. na tabeli Čempionšipa sa 47 bodova i ima tri boda više od Blekburna koji je prvi u zoni ispadanja.

Bord vlasnika i direktora Birmingema naveo je u saopštenju da veruje da će ekipa sa Rednapom ostvariti dobre rezultate.

"Iskusni Rednap je pristao da zameni Đanfranka Zolu, koji je u ponedeljak podneo ostavku. Rednap je imao uspehe kao trener Bornmuta, Vest Hema, Portsmuta, Totenhema i Kvins Park Rendžersa. Pored mnogih ostvarenja, on je uspešno predvodio Portsmut i Kvins Park Rendžers do plasmana u Premijer ligu i osvojio FA Kup sa Portsmutom. Kada je predvodio Totenhem dobio je nagradu za najboljeg trenera u Premijer ligi, a sa tim klubom se i plasirao u Ligu šampiona", navodi se u saopštenju Birmingema, preneli su britanski mediji.

Rednap (70) je bez kluba još otkako je 2015. godine napustio Kvins Park Rendžers. On je prošle godine predvodio reprezentaciju Jordana na samo dve utakmice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.