Hamilton brži od kiše

Izvor: Glas javnosti, 26.Mar.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton brži od kiše

MELBURN - Vozači Meklarena Luis Hamilton i Dženson Baton ostvarili su jutros najbolje rezultate na drugom treningu pred trku za Veliku nagradu Australije na stazi Albert Park u Melburnu. Hamilton je ostvario vreme od 26,801 sekund, četvrt sekunde bolje od zemljaka Batona. Treći je bio Red Bulov Mark Veber, iza koga su se plasirali Mihael Šumaher iz Mercedesa i Vitali Petrov iz Rusije.

Najbolji rezultati postavljeni su na početku treninga, kada je staza još bila suva, dok je ostalim vozačima smetala kiša. Trka za Veliku nagradu Australije voziće se u nedelju od četiri sata posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.