Hadžibulić ide u Aziju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžibulić ide u Aziju

KULA -

Napadač Sead Hadžibulić više nije član Hajduka iz Kule, a kako je danas preneo sajt tog fudbalskog kluba, karijeru će nastaviti u Aziji.

Istekao mi je ugovor i odlučio sam da uzmem svoja dokumenta. Imam ponude od superligaša, ali da mi je cilj igranje u Srbiji ostao bih u Hajduku. Sasvim je sigurno da ću zaigrati u Aziji, a da li će to biti Singapur, Azerbejdžan ili neka treća zemlja videćemo...", rekao je Hadžibulić.

On je istakao da je za godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana provedenih u Kuli doživeo "mnogo toga lepog".

Hajduk je prošlu sezonu završio na 11. mestu Super lige sa 33 boda, a Hadžibulić je u 20 utakmica postigao četiri gola.

"Žao mi je što ih nije bilo više, ali u sistemu igre koji je često bio forsiran, sa jednim napadačem, retko sam i dolazio u šanse", rekao je Hadžibulić i poželeo Hajduku sve najbolje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hadžibulić ode u Aziju

Izvor: RTS, 24.Maj.2012

Napadač Sead Hadžibulić više nije član Hajduka iz Kule, a kako je danas preneo sajt tog fudbalskog kluba, karijeru će nastaviti u Aziji. .."Istekao mi je ugovor i odlučio sam da uzmem svoja dokumenta. Imam ponude od superligaša, ali da mi je cilj igranje u Srbiji ostao bih u Hajduku. Sasvim je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.