HOROR U RUSIJI: Ubijen MMA borac (20)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024, 16:18

HOROR U RUSIJI: Ubijen MMA borac (20)

Strašna vest.

MMA borac Magomedrasul Mutaev (20), jedan od učenika čuvenog Habiba Nurmagomedova ubijen je nakon što je u njega Madirhan Kadirkanov pucao čak osam puta nakon vređanja porodice.

Kako tvrde ruski mediji, sve se odigralo kada je Kadirkanov širio glasine o ocu Mutaeva da je prevarant, kada mu je ovaj uzvratio, ali, mlađi Madirhan se s tim nije mogao izboriti, te je uzeo pištolj i jednostavno je pucao u njega.

20-year-old fighter from Nurmagomedov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MMA School was shot dead on Wednesday night in Dagestan’s capital city of Makhachkala. Magomedrasul Mutaev made his debut in professional MMA last November and was scheduled to have his second fight in February. According to media reports… pic.twitter.com/Stq2J6eKHv

— Red Corner MMA (@RedCorner_MMA) February 1, 2024

Nakon što je počinio ubistvo, Madirhan je pobegao, dok policija i dalje traga za njim.

Međutim, nije to sve u ruskim medijima, neki tvrde i da to nije pravi razlog ubistva, već da je Magomedrasul zapravo uvredio Madirhana, tačnije njegov ženski deo porodice, nakon čega ga je i pretugao.

Ali, ni to nije potvrđeno dok policija i dalje traga za počiniocem zločina, koji je poslednji put viđen 30 minuta nakon ubistva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.