Gudelj ostaje u Sevilji

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 21:04

Gudelj ostaje u Sevilji

Fudbaler Sevilje i reprezentacije Srbije Nemanja Gudelj, potpisaće novi ugovor sa Seviljom koji će trajati sve do leta 2026. godine.

Gudelj koji je u Sevilju 2019. stigao iz Guangdžou Evergrandea jedan je od najomiljenijih igrača u ekipi iz Andaluzije, gde je ove sezone odigrao najviše minuta od svih igrača čak 3.769.

Srbin je ove sezone preuzeo glavnu ulogu u defanzivi Sevilje, Gudelj je dobio poverenje sve trojice trenera koji su ove sezone vodili Andalužane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ozvaničenje saradnje će uskoro biti ozvaničeno, jer je ekipi trenutno primarno učešće u Ligi Evrope gde igraju polufinale u kome se sastaju sa Juventusom.

Gudelj je jedan od deset fudbalera Sevilje koji su nastupili na prošlom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.