Grujo, čestitamo!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujo, čestitamo!

Još jedan veoma važan dan u karijeri Marka Grujića!

Reprezentativac Srbije danas je saznao odlične vesti na Ostrvu!

Naime, par dana pošto je počeo pripreme sa ekipom Liverpula, Marko Grujić je uspešno završio proceduru oko dobijanja radne dozvole, ona mu je odobrena danas, pa će naš internacionalac nesmetano moći da nastupa za svoj novi klub.

Kako smo već objavljivali, Liverpul će svoj prvi kontrolni meč od početka priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odigrati u petak protiv Tranmer Roversa, pa verujemo da ćemo već tada videti Marka na delu u ekipi Jirgena Klopa.

Takođe, potvrđeno je i da će naš reprezentaivac nositi dres Liverpula sa brojem 16.

Podsetimo, Grujić je postao igrač Liverpula još prošle zime, ali je na njegovo insistiranje ostao na pozajmici u Crvenoj zvezdi do kraja protekle sezone, kako bi sa crveno-belima osvojio šampionsku titulu.

Želja mu se ispunila, a sada je počeo da pravi nove, velike korake napred u svojoj karijeri, mada je u subotu ostavio utisak da treninge kod Klopa znatno teže podnosi nego kod ''Grofa'' u Zvezdi.

Ipak, dovoljno je vremena do početka nove sezone da se zlatni srpski ''Orlić'' potpuno navikne na rad harizmatičnog stratega Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SJAJNE VESTI ZA MUSLINA: Vratio se pouzdani, ali zaboravljeni štoper! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2016, 17:32

Selektor Srbija mogao bi baš pred početka kvalifikacija za Mondijal u Rusiji da dobije novu uzdanicu u poslednjoj liniji nacionalnog tima.. . Meč sa Republikom Irskom na startu kvalifikacija za Mondijal u Rusiji 2018. godine sve je bliži, a selektor Srbije dobio je lepe vesti iz daleke Kine gde se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.