George Hadži otpustio sam sebe

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 11:27

George Hadži "otpustio" sam sebe

Legendarni bivši fudbaler George Hadži u centru je pažnje rumunskog fudbala.

Naime, Hadži je napustio mesto trenera ekipe Vitorul iz Konstance čiji je vlasnik.

Iako je Hadži predvodio Vitorul do neočekivane titule 2017, sada se povukao posle najgore sezone tima u poslednjih pet godina.

Hadži se na ovaj potez odlučio iako je doveo ekipu do prvog mesta u plej-aut fazi, daleko od zone ispadanja.

Nekadašnji fudbaler Barselone je od 2014. bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener kluba čiji je vlasnik, a osim istorijske titule doneo je Vitorul i trofeje Kupa i Superkupa Rumunije.

Hadži je u dogovoru sa najbližim saradnikom i direktorom kluba Georgom Popeskuom odlučio da se ostane tehnički direktor omladinske škole kluba koja nosi njegovo ime.

Hadži je osnovao Vitorul pre samo 11 godina, pre svega zbog razvoja mladih fudbalera i krenuo iz treće lige, da bi 2017. priredio senzaciju osvojivši titulu sa ekipom čiji je nadimak bio "Hadžijevi klinci".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.