Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 07:31

FA kup

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u četvrtfinale FA kupa pošto su savladali Lids na „Stamford bridžu“ sa 3:2 (2:1).
Samo tri dana nakon izgubljenog finala Karabao kupa, igrači Čelsija imali su spram sebe Lids koji se nada povratku u Premijer ligu naredne sezone. 
I, da ima smisla u tome, pokazali su večeras na „Bridžu“ gde su Čelsiju, koji je još jednom pokazao koliko je ranjiv, postigli dva pogotka. Oba je delo Matea Džozepa, momka od 20 godina koji nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ranije nije postigao gol u seniorskom fudbalu, a Čelsiju je dao čak dva! Sjajno je koristio greške rivala koje su bile početničke i prvo doneo prednost svojoj ekipi, a kod drugog izjednačio na 2:2.
👇“I’m here.“👇
And young Mateo Joseph is here to stay for @LUFC 🤍#EmiratesFACup pic.twitter.com/aUJVhdb900

— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) February 28, 2024

Džekson Martinez i Mihajlo Mudrik su pogađali za domaće, a onda je Konor Galager sprečio remi golom u 91. minutu posle odlično obavljenog posla Enca Fernandeza.
GALLAGHER 🔵
The @ChelseaFC man puts them ahead with minutes to play!#EmiratesFACup pic.twitter.com/bygrWtXOay

— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) February 28, 2024

Čelsi će na Lester za plasman u polufinale takmičenja.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.