F8: Zvezda sa Ritasom i Huventudom

Izvor: B92, 19.Mar.2013, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

F8: Zvezda sa Ritasom i Huventudom

Juniori Crvene zvezde Telekom dobili su protivnike na finalnom turniru Evrolige, koji će od 9. do 12. maja biti održan u Londonu.

'Crveno-beli' će na 'fajnal ejtu' elitnog takmičenja igrati u A grupi zajedno sa Lijetuvos ritasom, juniorskom selekcijom Kine i Huventudom.

U B grupi takmičiće se sarajevski Sparsi, Barselona, INSEP i juniorska reprezentacija Engleske. Plasman u finale izboriće prvoplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe iz obe grupe.

Izabranicima trenera Slobodana Klipe predstoji veoma težak zadatak s obzirom da je Lijetuvos ritas bio pobednik kvalifikacionog turnira u Litvaniji. Takođe, Huventud je bio najbolji na kvalifikacionom turniru u španskom Hospitaletu, dok juniorska reprezentacija Kine, koja je dobila specijalnu pozivnicu, raspolaže fizički dominantnim i veoma visokim igračima.

Podsećamo, osim Crvene zvezde Telekom, Huventuda i Lijetuvos Ritasa, kroz kvalifikacioni turnir u Rimu plasman na završni turnir ostvario je i sarajevski Spars, dok su uz juniorsku selekciju Kine specijalnu pozivnicu dobili Barselona, INSEP i reprezentacija Engleske do 18 godina.

Prvi protivnik ’crveno-belih’ biće Kina, potom sledi duel sa Huventudom, a poslednji rival u grupi biće im Lijetuvos Ritas.

Zvezda je, inače, na kvalifikacionom turniru u Beogradu ubedljivo osvojila prvo mesto, pošto je u svih pet utakmica upisala pobede, a u finalu je bila bolja od Mega Vizure.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Zvezdini juniori dobili rivale

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2013

Juniori košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom saznali su imena rivala sa kojima će se boriti za trofej na finalnom turniru Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.