Embid ide na operaciju

Izvor: MVP.rs, 12.Mar.2017, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Embid ide na operaciju

Mladi centar je počeo konsultacije sa doktorima.

Nakon dve godine pauze zbog dve operacije desnog stopala, Džoel Embid (22, 213) je u tekućoj sezoni debitovao u NBA ligi. Treći pik sa Drafta iz 2014. godine je na 31 utakmici prosečno beležio 20.2 poena, 7.8 skokova, 2.5 blokada i 2.1 asistencija za nešto više od 25 minuta po meču. Međutim, mladi centar je zbog povrede meniskusa u levom kolenu morao ranije da završi takmičarsku godinu.

Embid se trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << nalazi u Los Anđelesu, gde u konsultaciji sa eminentnim stručnjacima pokušava da pronađe najbolje rešenje za saniranje povrede. Operacija je neminovnost, ali još uvek nije poznato na koji način će hirurzi njoj da pristupe i koliko će mladi centar odsustvovati sa terena.

Uprkos novom razočaranju zbog povrede, u Filadelfiji imaju mnogo razloga za optimizam jer je Embid sa limitiranom minutažom pokazao da može da bude jedan od najboljih centara u Ligi u budućnosti. Uz to, nije imao nove probleme sa stopalom. Povreda meniskusa ne bi trebalo da mu predstavlja veliki problem i trebalo bi očekivati da sprema dočeka narednu sezonu.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.