Džeko zvanično predstavljen u Romi

Izvor: RTS, 13.Avg.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko zvanično predstavljen u Romi

Fudbaler Mančester sitija Edin Džeko zvanično je predstavljen kao novo pojačanje italijanskog vicešampiona Rome. Dvadesetdevetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine pridružio se Rimljanima na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost trajnog transfera.

"Došao sam ovde da osvajam trofeje sa Romom, nadam se da će ih biti mnogo. Moramo, međutim, naporno da radimo, a ja mogu samo da obećam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ću pružati maksimum na svakoj utakmici", izjavio je Džeko, koji Će u novom klubu nositi dres sa brojem devet.
Mančester siti je potvrdio da će se vrsni napadač trajno preseliti u Romu ukoliko na kraju sezone budu ispunjeni "određeni uslovi".
Džeko je prešao u Mančester siti 2011. godine iz Volfsburga u transferu vrednom 27 miliona funti i imao je značajnu ulogu u osvajanju dve titule u Premijer ligi, a u dresu "građana" postigao je 72 gola na 189 utakmica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘VUČICA’ PREDSTAVILA MEGA POJAČANJE: Došao sam u Rim po trofeje!

Izvor: HotSport.rs, 13.Avg.2015

Fudbaler Mančester Sitija Edin Džeko danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje italijanskog vicešampiona Rome.. . Dvadesetdevetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine pridružio se Rimljanima na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost trajnog transfera.. - Došao sam ovde da osvajam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.