Dragutinović: Želimo dobar rezultat

Izvor: B92, 18.Feb.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragutinović: Želimo dobar rezultat



U utorak i sredu nastavlja se Liga šampiona mečevima osmine finala. Od srpskih fudbalera igraće Mladen Krstajić, Milan Stepanov, Predrag Đorđević, Darko Kovačević, Branislav Ivanović, Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Mateja Kežman, Ivica Dragutinović i Siniša Mihajlović kao pomoćni trener Intera. Sevilja, u kojoj igra Ivica Dragutinović, gostuje Fenerbahčeu u Turskoj čiji je član Mateja Kežman. Dragutinović očekuje težak meč ali veruje u dobar rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje ekipe.

''Što se tiče ekipe Fenerbahčea izuzetno je dobra ekipa, na svom terenu nisu izgubili. Dobili su Inter, PSV, CSKA, tako da nijednu utakmicu nisu izgubili niti igrali nerešeno. Sigurno da na svom terenu igraju najbolje i da se pred svojom publikom osećaju najbolje. Što se tiče nas, mi imamo iskustva ove dve-tri godine koliko igramo evropske utakmice, da igramo na takvim stadionima uopšte nam to nije problem. Međutim, malo su nam bile problem oscilacije u našoj igri od početka ove sezone tako da nam nije sve štimalo kako treba. Ali u poslednja četiri kola tri utakmice smo dobili jednu igrali nerešeno tako da se vraćamo na onaj nivo iz prethodne dve godine. Dolazimo sa puno samopouzdanja, želimo da odigramo ovu utakmicu na najbolji mogući način i da napravimo dobar rezultat da bi nam u revanšu bilo mnogo lakše pred svojoj publikom i na svom terenu da prođemo Fenerbahče'', rekao je srpski reprezentativac za B92.

U Istanbulu će biti teški uslovi za igru pošto već tri dana pada sneg. Dragutinović ne zna da li će u sredu izaći na teren pošto je povređen.

''Još ne znam da li ću igrati pošto sam na poslednjoj utakmici protiv Espanjola osetio poslednjih 15 minuta osetio mali bol u primicaču desne noge i u preponama. U nedelju sam primio četiri injekcije u tom delu na različitim mestima tako da nisam odradio trening u ponedeljak, verovatno neću ni u utorak pre podne, ali ću možda uveče izaći na teren sa saigračima da osetim loptu i da vidim da li se nešto promenilo, da li mi je spao otok'', izjavio je Dragutinović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.