Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 08:26

Dončić za RTS: Nismo baš bili dobri

U američkoj NBA ligi, ekipa Dalas Maveriksa pobedila je gostujući Detroit sa 127 prema 117. Važna pobeda za Dalas, koji se bori da se popne na barem šesto mesto na tabeli, da bi garantovao ulazak u plejof. Luka Dončić je kao i odlično predvodio tim, sa postignutih 30 poena.
Luka Dončić je ukratko prokomentarisao utakmicu, konstatovao je da nije video snimak Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đokovića koji igra košarku i rekao da će ga kasnije pogledati.

Dalasu sada u goste dolaze LA Lejkersi u četvrtak i subotu uveče, a najavljeno je da će ovoga puta zaigrati i Entoni Dejvis, jedna od glavnih zvezda Lejkersa koji je bio povređen.  
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dončiću falilo dodavanje za tripl-dabl, Embid najbolji u porazu VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2021

Luka Dončić predvodio je Dalas do pobede nad Detroitom od 127:117.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.