Đorđević: Jedva čekam derbi Rima

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Jedva čekam derbi Rima

Srpski napadač Filip Đorđević je i dalje u centru pažnje italijanske štampe kao budući napadač Lacija.

Povređeni kapiten Nanta na teren se vraća za dve nedelje, a jedva čeka da igra rimski derbi, o kojem su mu pričati zemljaci Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić.

"Nadam se da ću igrati zajedno sa Miroslavom Kloseom sledeće sezone. Nadam se da ćemo igrati Evropu. Jedva čekam derbi", rekao je Đorđević.

Naš napadač je tokom zime imao ponude desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubova iz Italije, Engleske i Nemačke, ali se odlučio za Lacio, iako je imao finansijski bolje uslove na drugim mestima.

"Imao sam mnogo opcija, ali su me ubedili (predsednik Klaudio) Lotito i (sportski direktor Igli) Tare. Učinili su da se osećam posebno", rekao je Đorđević.

Centarfor Nanta je istakao da mu je od bivših igrača Lacija idol Ernan Krespo, a nada se određenom broju na dresu.

"Ja sam centarfor, ja 'osećam' gol. Nadam se da ću dobiti broj "9". Verujem u svoje sposobnosti", istakao je Đorđević koji je rekao da će se na teren vratiti za dve nedelje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.