Đoković  Lopes (kiša)

Izvor: B92, 01.Maj.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković " Lopes (kiša)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od 16 časova bi trebalo da igra finale "Srbija Opena" protiv Španca Felisijana Lopesa.

Đoković je do plasmana u finale došao bez borbe pošto mu je Janko Tipsarević predao meč zbog povrede butnog mišića, dok je Lopes slavio protiv Filipa Volandrija iz Italije sa 7:6, 6:2.

Drugi reket sveta i Španac su se do sada sastajali tri puta i u svim duelima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slavio je Đoković, poslednji put ove godine u Dubaiju, sa 6:3, 2:6, 6:4.

Protiv Lopesa srpski teniser juri svoju petu titiulu ove sezone i nastavak trijumfalnog niza, pošto u dosadašnjem delu sezone nije doživeo nijedan poraz.

Taj meč se igra na Centralnom terenu, a trebalo bi da mu prethodi finale dublova, u kojem će se od 14 časova za titulu boriti Austrijanci Oliver Marah i Aleksander Peja protiv Čeha Františeka Čermana i Filipa Polašeka iz Slovačke, a sve će zavisiti od vremena u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.