Dinamo u seriji!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo u seriji!

"Fenjeraš" iz Vranja osvojio je isti broj bodova u poslednja tri, kao u prvih 20 kola. Rad? Nikako da pobedi...

Fudbaleri Rada znali su i pre početka sezone da će im gosti na "Kralju Petru I" u prve dve utakmice prolećnog dela prvenstva biti rivali u borbi za opstanak.

Ispostavilo se da su u tih 180 minuta osvojili dva boda.

Posle remija sa Zemunom od 2:2, bod sa Banjice odneo je i "fenjeraš": Rad - Dinamo 1:1 (1:0) u meču 23. kola Superlige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posle kog su oba tima ostala ispod crte koja vodi u Prvu ligu Srbije, ali…

ČUKARICA SE ŠALI SA VOŽDOVCEM

U isto vreme, Vranjanci su pobedama nad Zemunom (1:2) u poslednjem meču u 2018, odnosno Spartakom (1:0) u prvoj utakmici u 2019. dodali i remi na gostovanju u Beogradu, što znači da su osvojili isti broj bodova kao u prvih 20 rundi šampionata (2-1-17).

Ekipa trenera Zvezdana Miloševića nastavila je zloslutni niz rezultata u ligi započet još 22. septembra posle pobede nad Mačvom od 1:0. "Građevinari" u narednih 15 mečeva nisu pobedili nikoga, a danas su peti put osvojili bod.

RIKARDO SE IGRAO PRED DERBI

Poveli su u 12. minutu kada je prvenac u plavom dresu postigao novajlija iz Inđije, Goran Smiljanić, na asistenciju jednog od najiskusnijih igrača lige, Branislava Jovanovića. To, međutim, nije bilo dovoljno za pobedu koja bi mnogo značila klubu u borbi za superligaški status, utoliko što su Vranjanci u 64. minutu izjednačili preko najboljeg igrača, Željko Dimitrova.

GAJIĆ SE UPISAO U SURDULICI

Centarfor koji je golom sa bele tačke doneo tri boda ekipi u utakmici sa Spartakom pre sedam dana, ovog puta je pogodio na asistenciju Nikole Popovića, pa Dinamo sada zaostaje četiri boda za Radom i Bačkom, a tri za Zemunom.

Podsećamo da će bodovi biti podeljeni posle 30 rundi, a pred podelu u plej-of i plej-aut grupu.

PANKOV SRUŠIO SVOJE NA "KARAĐORĐU"
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

GRAĐEVINARI OPET BEZ POBEDE: Rad poveo, Dinamo odneo bod u Vranje

Izvor: Kurir, 24.Feb.2019

Fudbaleri Rada i Dinama iz Vranja odigrali su danas u Beogradu nerešeno 1:1, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.