Dačić: Tramp će sigurno posetiti Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tramp će sigurno posetiti Srbiju

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je uverenje da će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp posetiti Srbiju.

Na pitanje da li bi Tramp mogao da bude prvi predsednik SAD koji će posle 30 godina doći u Srbiju, Dačić je za "Blic" rekao: "Siguran sam da hoće".

Kako podseća list, Dačić se sastao sa Trampom pre tri godine u Njujorku tokom sednice Saveta bezbednosti u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je bio premijer, a Tramp biznismen.

Tema razgovora bilo je investiranje u Srbiju, odnosno bilo je reči o gradnji hotela u Beogradu, ali do toga nikada nije došlo.

"On je vrlo brzo poslao svoju ekipu da ispitaju lokacije za izgradnju hotela, ali tada nijedna nije bila spremna. Šteta što nije napravio hotel u Beogradu, jer to bi nam sada bila velika prednost", kaže Dačić.

Zbog susreta sa Trampom Dačić je tada bio na meti kritika.

"Baš me zanima šta sada kažu oni koji su me tada krikovali zbog susreta sa njim", navodi Dačić.

Na pitanje kakav je utisak na njega ostavio kaže: "Bio je veoma pozitivan".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tramp stiže u Srbiju"

Izvor: Mondo, 10.Nov.2016

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je uverenje da će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp posetiti Srbiju...Foto: AP Photo/ Evan Vuchi..Na pitanje da li bi Tramp mogao da bude prvi predsednik SAD koji će posle 30 godina doći u Srbiju, Dačić je odgovorio: "Siguran sam da hoće"...Dačić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.