Cerski polumaraton 16. avgusta

Izvor: B92, 05.Avg.2009, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cerski polumaraton 16. avgusta

Tradicionalni polumaraton "Stazama Cerskih junaka", povodom 95 godina od Cerske bitke, biće održan 16. avgusta, saopštili su organizatori.

Cerski polumaraton, 13. po redu, biće održan na relaciji Tekeriš - Badanja - Tekeriš dugačkoj 21,1 kilometar. Na toj sportskoj manifestaciji, koja promoviše jednu od najznačajnijih i najvećih pobeda srpske vojske u Prvom svetskom ratu, najavljeno je učešće atletičara iz Srbije i zemalja u okruženju.

Uz seniore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i seniorke, takmičiće se i vojnici i veterani, a prvih 95 takmičara koji prođu kroz cilj dobiće po medalju, diplomu i lanč paket.

Pored glavne trke, biće održane đačke ulične trke kao i kros studenata.

Predviđen je i bogat nagradni fond za najuspešnije takmičare u svim kategorijama.

Organizatori maratona su Trkačko-atletski klub "Cerski junaci" i Univerzitetsko sportski savez Srbije iz Beograda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.