CR7 postaje CR007?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR7 postaje CR007?

Portugalski as govorio o tome čime bi voleo da se bavi po okončanju fudbalske karijere.

Kristijano Ronaldo će u februaru napuniti 35 godina, ali Portugalac je jedan od najboljih atleta u svetu sporta i sva je prilika da ćemo ga još dugi niz godina gledati u fudbalu.

U nedavnom intervjuu istakao je da danas fudbaleri mogu da igraju do svoje 40. godine, što nije bio slučaj u prošlosti, kao i da se on u svojoj 34. godini oseća odlično i da će kopačke o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klin okačiti kada bude osetio da na terenu ne može da pruži svoj maksimum.

Kako stvari stoje, neće Ronaldo skorije u penziju, a istakao je i da bi nakon fudbalske karijere voleo da započne glumačku.

"Jedna od stvari u kojoj bi voleo da se oprobam je, na primer, gluma na filmu", istakao je Portugalac.

Dodao je i da bi voleo da bude glumac poput Krisa Hemsforta, te i da mu "ne bi smetalo" da igra superheroja, kao pomenuti australijski glumac, koji tumači Tora u istoimenom filmu.

Dodao je i da bi jako voleo da se oproba u ulozi Džejmsa Bonda, fiktivnog junaka Ijana Fleminga, britanskog špijuna poznatog i kao "agent 007".

Dakle, nakon fudbalske karijere, Ronaldo bi na svoj broj voleo da doda još dve nule, videćemo da li će u tome i uspeti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

CR7 postaje CR007! Mnogi bi voleli da budu Kristijano Ronaldo, a on bi voleo da bude Džejms Bond! (FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Dec.2019

Kristijano Ronaldo  govorio je o tome čime bi voleo da se bavi po okončanju fudbalske karijere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.