Borjan za RTS: Srbijo, raduj se!

Izvor: RTS, 27.Avg.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan za RTS: Srbijo, raduj se!

Milan Borjan bio je jedan od junaka plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona, a posle meča sa švajcarskim šampionom rekao je da je osećaj nestvaran i poželeo celoj Srbiji da se raduje.
Milan Borjan bio je junak kvalifikacija za Ligu šampiona, a i samog plej-ofa.

"Neverovatan osećaj, ovi momci zaslužuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve pohvale. Cela ekipa, stručni štab, uprava... Treba svi da budemo ponosni, srećni, mislim da Srbija treba da se raduje, ovo se čekalo godinama. I evo, ova generacija je uspela zadnje tri godine prvo da uđe u Ligu Evrope i sad dva puta u Ligu šampiona. Nešto nestvarno...", rekao je Borjan za RTS posle meča sa Jang Bojsom.
Borjan je u finišu meča sjajnom intervencijom sprečio pobedu gostiju.
"Malo da dignem atmosferu. Bio sam koncentrisan, pratio igru, tako da je sve bilo kako treba. Cela ekipa, ne samo ja... Momci su 95 minuta, koliko se igralo, ostavili srce na terenu. Znali su za koga se bore i za šta se bore. Dostigli smo drugu godinu zaredom Ligu šampiona, sad samo da nastavimo ovako i ređamo pobede", rekao je kanadski golman sa osmehom.
Zvezda je igrala sa Jang Bojsom 1:1 u revanšu baraža za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.