Izvor: Blic, 24.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blaž Slišković ispred Ćire

Blaž Slišković ispred Ćire

SARAJEVO - Bivši fudbaler mostarskog Veleža i splitskog Hajduka Blaž Slišković postavljen je na mesto novog selektora reprezentacije BiH, pošto su propali pregovori u Zagrebu sa bivšim selektorom Hrvatske i Irana Miroslavom - Ćirom Blaževićem.

- On je pravo rešenje za nas u ovom trenutku. Mlad je, ali ima dosta trenerskog iskustva. Veoma dobro poznaje potencijal naših igrača, ali i njihove slabosti - izjavio je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fudbalskog saveza BiH, Ahmed Pašalić.

Slišković je iz Mostara doputovao u Sarajevo, gde je predstavljen novinarima.

- Odlučio sam da prihvatim ponudu. Srećan sam zbog poverenja koje mi je ukazano i nadam se da ću sa reprezentacijom BiH postići uspeh - rekao je Slišković u Sarajevu.

U igri za mesto selektora bili su i trener Fortune iz Diseldorfa Aleksandar Ristić, kao i bivši selektor mlade reprezentacije BiH Admir Smajić. Z. K.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.