Izvor: Piplmetar.rs, 11.Dec.2023, 10:31

Beton

1410 Eintracht Frankfurt – Bayern 2 (1.35)
 Iako na „Valdu“ nije jednostavno igrati, Bajern je mnogo bolja ekipa, odmorni su, nisu igrali zbog vremenskih nepogoda protiv Uniona, a već su osvojili grupu u Ligi šamopiona. Stoga svakako treba očekivati da dobiju „Adlere“ koji padaju usled velikog broja mečeva, problema koje imaju u napadu. Defanzivna postavka Dina Topmelera pokazuje pukotine, poraz u Augsburgu nije bio tako neočekivan (kako smo i savetovali da odigrate) pa nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je teško zamisliti da se van forme i poljuljanog samopouzdanja odupru šampionskoj mašini. Poslednjih godina „Orlovi“ su više uspeha protiv Bavaraca imali na „Alijanc Areni“ nego pred svojim navijačima.
1107 Forest Green – Wrexham 2 (1.72)
 Bogati velški tim juri promociju, ispali su u FA Trofeju, nebitnom takmičenju, sve je usmereno ka novom skoku u viši rang. Pisali smo mnogo puta, američki novac ih je učinio popularnima, dovodili su prošle sezone i igrače iz Čempionšipa iako su igrali u petoj ligi. Forest Grin je ispao iz treće, „Vegani“ će se boriti da ostanu u ligaškom sistemu nakon zlatnog doba, najgori su domaćin u četvrtom rangu. Ovo su timovi koji idu u suprotnim pravcima, Reksam je mnogo kvalitetniji, nisu pobedili „Harijere“ na prethodnom gostovanju, ali ovde nema greške.
1225 Atletico Madrid – Almeria 1 (1.20)
Najsigurniji par za vikend u Primeri, Atletiko jeste poražen u Barseloni, nisu dali gol, a ceh bi trebalo da plati ekipa sa Mediterana. Tokom jeseni, ali i pre toga smo pričali da će Almerija sa ovim timom, bez velikih ulaganja teško ponoviti trik i ostati u eliti. Zakucani su za dno, četiri boda, prekinuli su crnu seriju protiv Betisa kod kuće, sačuvali 0:0. Ali, iluzorno je očekivati da to ponove protiv napadački potentnog domaćina. Siomeoneove „Jorgandžije“ su dobile svih sedam mečeva na „Metropolitanu“ ove sezone, bilo je i preokreta i veoma uzbudljivih mečeva, ali su perfektni. Serija se nastavlja za vikend.
6191 Panetolikos – AEK 2 (1.33)
Panetolikos verovatno ima kvalitet da ponovi prethodne tri sezone, bude u donjem domu ali opstane bez većih problema. Domaćin je u Agriniju neugodan, samo protiv AEK-a imaju baš lošu tradiciju. Grčki šampion kasni bod za Panatinaikosom, slomili su u nastavku Aris prošle nedelje, nemaju neke šanse u Evropi, izuzev baraža za LK što nije tako atraktivno, pa će Matijas Almeida izvesti najbolji tim. Panetolikos je prosečan, mada ima neki kontinuitet, „dvojka“ je izvesna.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.