Barselona u problemu

Izvor: B92, 02.Feb.2024, 13:10

Barselona u problemu

Predsednik Barselone Đoan Laporta nije želeo da kaže ko je prva meta kluba kada je reč o novom treneru.

Prvi čovek Barselone je u intervjuu za El Mon i RAC 1 rekao da je sve prepustio Deku i da "on radi na tome ko će biti naslednik Ćavija Ernandesa".

"Razne opcije se razmatraju i sve je u rukama Deka, on je sportski direktor. Sve sam prepustio njemu mada je jasno da postoje neke crvene linije koje neće biti pređene. Deko već radi na tome. Ja nisam razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni sa jednim trenerom. Postoje neke premise u sportskoj politici kojima će novi trener morati da se prilagodi. To su neke stvari koje su nas učinile slavnim u prošlosti i od njih nećemo odustati", rekao je Laporta.

On je dodao da će se tim graditi oko "šestorice igrača iz domaće škole".

"Trener koji bude došao zna da imamo jedinstven stil igre koji naši navijači vole. Svaki trener ima svoj stil i daće nešto od svoje ličnosti", dodao je.

Ipak, Laporta upozorava da na tržištu nema mnogo opcija.

"Mogućnosti su ograničene. Znamo o čemu pričamo. Trener sa određenim uspesima će doći osim ako ne želimo da dodamo nešto maštovitije. Rafa Markez? Ne odbacujemo ništa, ima dobru karijeru. I ima jedan preduslov, jer je trenirao i igrao u ovoj kući", poručio je Laporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.