Izvor: Blic, 03.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Arena' skupa i tesna

'Arena' skupa i tesna

Poslednja invazija 'grobara' na blagajne 'Pionira', tuča za karte i činjenica da se Partizan našao u top 16 Evrolige, od juče otvara realnu potrebu da srpski šampion, bar u naredna tri meča, košarkaške velikane dočeka pred 18.500 gledalaca u 'Beogradskoj areni'.

Ideju je dao Predrag Danilović, predsednik Partizana, a Đorđe Milutinović, direktor našeg najvećeg sportskog objekta, kaže:

- Ukoliko Partizan zaista tako odluči >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i uspe da izdejstvuje kod ULEB da promeni domaćinstvo, 'Beogradska arena' će sa zadovoljstvom, zajedničkim snagama sa klubom, organizovati predstojeće košarkaške spektakle. Verujem da ni jednom velikom klubu ne bi bilo lako kada bi protiv sebe imao 18.000 ljudi. Mi bismo bili dobri domaćini, ali bismo nastojali da sve protivnike Partizana, u atmosferi na ivici bola, propisno zaplašimo - kaže Milutinović.

Partizan bi za dvodnevni najam 'Arene', dan ranije za trening, a potom i za samu utakmicu, morao da izdvoji oko 35.000 evra, a u takvoj situaciji ne bi mogao ništa da zaradi.

- Kakvu publiku imamo, i 'Arena' bi bila premala da ugosti sve one koje vole košarku i Partizan. Ali, mi igrači najbolje znamo koliko nam je domaći teren bitan. U 'Pioniru' treniramo, igramo, navikli smo na koševe, na parket, celokupan ambijent i sve to nam puno znači. E sad, vredi li eksperimentisati i menjati nešto što se pokazalo kao zaista dobro, to će da procene čelnici našeg kluba - konstatuje Dušan Kecman, košarkaš Partizana.

D. J. B.

|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.