Apel Marka Pantelića!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel Marka Pantelića!

Potpredsednik FSS Marko Pantelić koji se uspešno izborio sa koronavirusom, oglasio se danas apelujući na javnost da se uključi u humanitarnu akciju FSS.

Podsetimo, Marku Panteliću je 15. marta potvrđeno da je pozitivan na koronavirus, a posle dvonedeljne terapije sledeći nalaz je bio negativan.

Ipak, njegova borba protiv širenja koronavirusa i dalje traje, ali na drugi način, pa je s tim u vezi danas i uputio apel koji u nastavku prenosimo u celini. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Dragi prijatelji, kao što svi dobro znamo suočeni smo sa pandemijom virusa COVID - 19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, dovelo je do velike brige za svaki ljudski život.

Pre nekoliko dana Fudbalski savez Srbije je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije.

I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju.

Sve što prikupimo biće dragocena pomoć za one kojima je to sada preko potrebno, a pre svega zdravstvenom sistemu Srbije koji se nalazi na prvoj liniji fronta u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja.

Kao što je već objavljeno, prikupljeno je 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu.

Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć od onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman implus do konačne pobede'',
navodi se u poruci Marka Pantelića.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pantelić apeluje: Pomognimo zdravstvenom sistemu

Izvor: RTS, 30.Mar.2020

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić apelovao je danas na sve ljude iz sveta fudbala da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv koronavirusa. . Pantelić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.