Ana i Bojana startuju u Rimu

Izvor: B92, 12.Maj.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Bojana startuju u Rimu

U ponedeljak počinje turnir Premijer serije u Rimu, a prvog dana na teren će izaći Ana Ivanović i Bojana Jovanovski.

Ivanovićeva će u prvom kolu, od 12.30, odmeriti snage sa trenutno 51. teniserkom sveta Italijankom Karin Knap, dok se Jovanovski sat i po vremena kasnije sastaje sa 21-godišnjom Amerikankom Sloun Stivens, koja zauzima 16. poziciju na WTA listi.

Ana je 13. teniserka sveta i igra u sjajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << formi od početka godine, doživela je svega sedam poraza, a na prethodnom turniru u Madridu stigla je do četvrtfinala gde ju je zaustavila Simona Halep.

Upravo u glavnom gradu Španije njena protivnica Karin Knap se sastala sa još jednom srpskom teniserkom, bolja od nje u prvom kolu bila je Bojana Jovanovski.

Treća teniserka Srbije po renkingu (37. na WTA listi) će za razliku od Madrida u Rimu imati nešto teži zadatak, sledi joj duel sa Sloun Stivens, koja je pažnju na sebe skrenula plasmanom u četvrtfinale Indijan Velsa ove godine.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal neprimetno povećao razliku u odnosu na Novaka, prilika za Srbina u Rimu

Izvor: Blic, 12.Maj.2014

Rafael Nadal odbranio je titulu na mastersu u Madridu, tako da je u novu nedelju, pred nastup u Rimu, ušao sa 12.900 bodova, dok je drugoplasirani Novak Đoković umanjio svoj učinak za deset bodova pošto nije igrao na turniru u glavnom gradu Španije zbog povrede, dok je 2013. godine ispao u drugom...

Nastavak na Blic...

DOBAR START U RIMU: Ana Ivanović prepustila rivalki samo dva gema

Izvor: Kurir, 12.Maj.2014

RIM - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Rimu, pošto je danas savladala Italijanku Karin Knap sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1)...Ivanovićeva je lako došla do pobede, za 56 minuta. Ona će u drugom kolu igrati protiv Aliz Korne iz Francuske, koja je sa 2:0 pobedila Belgijanku...

Nastavak na Kurir...

Jovanovski eliminisana na startu turnira u Rimu

Izvor: Akter, 12.Maj.2014

Srpska teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je već na startu WTA turnira premijer serije u Rimu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.