Alonso se vraća u F1 – i to u Reno?

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 09:51

Alonso se vraća u F1 – i to u Reno?

Španski vozač Fernando Alonso mogao bi uskoro da se vrati u Reno.

To je preneo novinar "Cadena SER" Hose Antonio Ponseti.

Reno je ostao bez vodećeg vozača za 2021. godinu nakon što je Danijel Rikardo otišao u Meklaren.

Alonso je napustio Formulu 1 krajem 2018. godine, ali nikada nije potvrdio da je završio karijeru.

Rikardo će se Meklarenu pridružiti od naredne sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali, navodi španski medij, Reno bi mogao da ga "šutne" već sada i odmah ponudi mesto Alonsu.

To bi 38-godišnjem Špancu bio treći mandat u ekipi Renoa, u kojoj je debitovao u F1 i osvojio dve titule šampiona sveta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gotova jedna era, Mesi odlazi iz Barse?

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jul.2020

I to se jednom moralo desiti, Mesi napušta Barsu nakon 15 godina Prema izveštajima radio stanice ‘Cadena SER’, Leo Mesi ce napustiti Barselonu kada mu istekne ugovor krajem naredne sezone. Jedan od najboljih fudbalera sveta razgovarao je sa čelnicima kluba o produžetku ugovora, ali na novom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.