Agent: Trezege želi u Milan

Izvor: B92, Beta, 28.Apr.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Trezege želi u Milan

Agent napadača Juventusa Davida Trezegea aktivno radi na njegovom prelasku u Milan, pošto je Francuz u više navrata izrazio želju da se priključi "rosonerima".

Uprava Juventusa pokušava da ubedi menadžera Liverpula Rafaela Benitesa da u novoj sezoni preuzme torinski klub, a Trezege će pre odluke o eventualnom odlasku sačekati rasplet i moguću promenu trenera.

"Videćemo šta će se u narednih nekoliko nedelja desiti u Juventusu i tada ćemo doneti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odluku. Tačno je da su Korintijans i Lion zainteresovani za Trezegea, ali njegov cilj je prelazak u Milan", rekao je agent Antonio Kaliendo za sportski sajt Tutomerkato.

"Ko bi odbio klub kakav je Milan? To je važna stvar", dodao je Italijan.

Mediji spekulišu da bi napadač Milana Alehandre Pato na kraju sežone mogao da napusti klub, što bi išlo na ruku Trezegeu, kao i upravi Milana, koja bi Trezegea manje plaćala i tako uštedela.

"O transferu će se tek razgovarati, ali Trezege bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor vredan između pet i 10 miliona evra", zaključio je Kaliendo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.